Кажуть, що коли закарпатці чують слово сир – їм одразу на думку приходить «Селиська Сироварня» І справді, тут варять сир ще з 1994 року, а філософія компанії з самого початку вже є доброю справою, адже сироварня купує молоко у місцевих, малих фермерів і таким чином забезпечує прибуток та зайнятість місцевого населення, невеличкого, але вже відомого селища, далеко за межами Закарпаття. При сироварні створений дегустаційний зал, магазин крафтових продуктів «Селиський Ракаш» та ресторан «Ґелета».
Під час війни ресторан переформатувався на волонтерський центр, де щодня годують та підтримують внутрішньо переміщених осіб. Засновники сироварні Петро Пригара та Інна Пригара постійно працюють на підтримку ЗСУ і передали вже три авто для 68 окремого батальйону територіальної оборони, безліч продуктів харчування, сонячні станції, акумуляри та багато іншого.
Про родину Пригар можна писати книжку, але якщо Ви не письменник, то, як кажуть самі сировари – щоб підтримати їх діяльність достатньо просто придбати сир.